Suite Future of Learning|
Ter gelegenheid van het afscheid van Simon Korteweg als collegevoorzitter van de Hogeschool van Amsterdam presenteert de hogeschool in nauwe samenwerking met Paradiso 'Suite future of learning', een concert over leren.
   
     

Op een zondagmiddag in oktober, ter gelegenheid van het afscheid van Simon Korteweg van de Hogeschool van Amsterdam, zijn Manuel Castells, Luc Steels, Mieke Gerritzen en Simon Kortweg uitgenodigd naar Paradiso te komen. Ieder van hen heeft een korte lezing voorbereid over de toekomst van Leren.
Naar aanleiding van die lezingen voeren zij een gesprek, dit gesprek is gefilmd. Het filmmateriaal is ter inspiratie aangeboden aan DJ Spooky, Peter Kuit, Roel Wouters, Luma Maurer, Bo Koek en Rik Elstgeest om hun visie toe te voegen aan de toekomst van Leren.
Al deze bijdragen - en andere - komen samen in de Suite Future of Learning, in het ritme van de suite, in een concert over leren.

Persbericht
Suite future of learning
Paradiso, maandag 12 november 2001
De Hogeschool van Amsterdam presenteert in nauwe samenwerking met Paradiso: 'Suite future of learning', een concert over leren. Lees verder

Statements
Statements van Manuel Castells, Luc Steels, Mieke Gerritzen en Simon Korteweg. Lees verder

Transcripties
Hier vindt u de Nederlandse vertaling van de transcripties van de videofragmenten.

Fotoalbum
Hier kunt u de foto's bekijken die gemaakt zijn tijden Suite Future of Learning.


   
Contact Follow up Bronnen Reacties Oro|oro Web Teacherslab